درمان اختلالات بهداشت روان و تشخیص و درمان سرطان مختل شده است.
بسیاری از کشورها شروع به اجرای برخی از استراتژی های WHO برای کاهش اختلالات خدمات کرده اند ، مانند تریاژ بیماران برای شناسایی اولویت ها ، تغییر جهت مشاوره های آنلاین بیمار و تغییر در روش های تجویز، در عین حال 14 درصد از کشور ها گزارش داده اند که هزینه های کاربران این نوع خدمات را حذف کرده اند. سازمان بهداشت جهانی توصیه می نماید مشکلات مالی احتمالی بیماران را دولت ها جبران کنند.
WHO به همکاری با کشورها برای تهیه ابزارها و روش ها برای حفظ خدمات ضروری ادامه خواهد داد.به عنوان مثال ، WHO در حال توسعه “مرکز یادگیری خدمات بهداشتی” است ، یک بستر وب مبتنی بر وب که به شما امکان می دهد تجربیات خود را به اشتراک بگذارند و از یکدیگر بیاموزند.
در آخر ، من می خواهم به کارهای مداوم WHO در واکنش به یک وضعیت اضطراری دیگر – پیامدهای انفجار بیروت اشاره کنم.
اگرچه بیروت دیگر در عناوین خبری نیست ، WHO به دنبال انفجار چهار هفته پیش ، که منجر به زخمی شدن بیش از 6500 نفر ، 300000 نفر بی خانمان و آسیب شدید به زیرساخت های بهداشتی و تجهیزات پزشکی شد ، به حمایت از لبنان ادامه می دهد.
WHO و شرکای ما در حال مراقبت از آسیب دیدگان ، اطمینان از دسترسی همه به خدمات بهداشتی اساسی و نجات دهنده زندگی ، پشتیبانی بهداشت روان برای کارگران بهداشت و اجتماعات و بازسازی بیمارستانهای ویران شده هستند.در همان زمان ، ما با گسترش آزمایش و درمان ، خرید داروهای مورد نیاز فوری و محافظت از کارکنان مراقبت های بهداشتی به COVID-19 پاسخ می دهیم.WHO برای ادامه این کار نجات بخش ، درخواست درخواست حداقل 76 میلیون دلار را آغاز کرده است.ما از همه اهداکنندگانی که قبلاً بودجه خود را تعهد کرده اند تشکر می کنیم.
مدیر کل سازمان بهداشت جهانی در پایان تصریح نمود:
در پایان ، من می خواهم چهار مورد مهم را که کشورها ، جوامع و افراد برای کنترل انتقال باید بر آنها تمرکز کنند ، تکرار کنم تا آنها بتوانند جوامع و اقتصاد خود را با خیال راحت باز کنند.
اول : ابتدا ازشیوع کرونا جلوگیری کنید.
دوم ، مرگ و میرها را با محافظت از گروه های آسیب پذیر کاهش دهند
سوم ، اقدامات فردی را برای محافظت از خود و دیگران انجام دهید.
چهارم ،شناسایی بیماران، قرنطینه و مراقبت های درمانی و ردیابی موارد ابتلا
مهمتر از همه ، وحدت ملی و انسجام جهانی ضروری است.این ویروس وقتی تقسیم می شویم رشد می کند. وقتی متحد باشیم ، می توانیم آن را شکست دهیم.
ترجمه : احمد قویدل
یازدهم شهریور 1399
https://www.who.int/dg/speeches/detail/who-director-general-s-opening-remarks-at-the-media-briefing-on-covid-19—31-august-2020